Hoofdmenu:
Oudejaarsmenu 2016 |
|
Voorgerechten |
|
Verse St. Jacobsschelp |
9 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
15 € pp |
Scampi's met appeltjes en currysaus |
13 € pp |
Soepen |
|
Pompoensoep (1/2L) |
3 € pp |
Zeebrugse vissoep (1/2L) |
6 € pp |
Kreeftensoep (1/2L) |
6 € pp |
Hoofdgerechten |
|
Kabeljauwhaasje met prei en garnalen |
20 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
23 € pp |
Kalkoennootjes in veenbessensaus |
18 € pp |
Stoofpotje van jong everzwijn |
18 € pp |
Rundstong in madeirasaus |
14 € pp |
Paling in tomaat en parijse champignons |
24 € pp |
5 kroketten of 1 puree per persoon inbegrepen |